Heeft jullie relatie een dieptepunt bereikt?

Home/Mediation/Heeft jullie relatie een dieptepunt bereikt?

“Corona houdt ruziënde stellen bij elkaar”
Door corona scheiden veel minder stellen dan normaal. Vooral onzekerheid over hun financiële situatie houdt mensen bij elkaar. De impact is veel heftiger dan tijdens de vorige economische crisis.
www.telegraaf.nl

Niet alle stellen kunnen uit elkaar. Maar soms is het ook gewoon zonde om uit elkaar te gaan, omdat de relatie nog te redden valt.
Of jullie willen de mogelijkheden van een scheiding eerst rustig onderzoeken, maar in de tussentijd de thuissituatie verbeteren.
Hulp is vaak wenselijk, maar waar moet je zijn?

Onze mediator helpt stellen weer op weg door middel van relatieherstel. Het doel van relatieherstel is om op korte termijn met een aantal gesprekken en praktische tips weer vooruit te kunnen. Jullie zullen al snel meer rust en minder stress ervaren, en dat heeft ook weer zijn weerslag op jullie thuissituatie en het welzijn van jullie kinderen.

Er wordt gekeken naar waar het mis gaat tussen jullie, wat er daadwerkelijk aan de ruzies ten grondslag ligt, wat jullie van elkaar verwachten en welke oplossingen er voor handen zijn. De mediator helpt ruziepatronen te doorbreken en kijkt met jullie naar oplossingen waar jullie beide achter staan.
Soms moet ook eerst de angel er uit voordat er überhaupt gekeken kan worden naar de toekomst.

Ook als jullie alsnog besluiten om uit elkaar te gaan is onze mediator er voor jullie en wordt jullie scheiding / het uit elkaar gaan van A tot Z geregeld. De aan ons kantoor verbonden fiscaal-financieel adviseur kan jullie desgewenst helpen om jullie financiële situatie in kaart te brengen, zodat jullie weten hoe jullie ervoor staan en welke mogelijkheden er zijn.

LAAT UW REACTIE ACHTER