Over mij

Ik ben mr. Daniella Eikmans en ik woon in Beuningen, onder de rook van Nijmegen. Ik help partners wereldwijd scheiden via mediation en dat doe ik elke dag weer met volle inzet, veel plezier en een dosis humor. 

Ik zag een aantal jaren geleden dat veel mensen onnodig leden onder (vecht)scheidingen via advocaten. Ook niet alle mediators waren even kundig of de dienstverlening was massaproductie. Hierdoor kwamen mensen na de scheiding toch nog met losse eindjes te zitten en ontstonden er problemen die grote gevolgen bleken te hebben.

Ik besloot daar iets aan te doen en specialiseerde me in de wereld van het familierecht en specifiek op het gebied van scheidingen. 

Ik richtte een kleinschalige en  gespecialiseerde praktijk op en ontwikkelde een  scheidingsprogramma waarmee ik duidelijkheid, rust en zekerheid kon geven na de scheiding.

Ook zorgde ik ervoor dat ik een aantal sympathieke specialisten aan mijn praktijk verbond. Mensen die net als ik hun sporen hadden verdiend, maar hun kennis en ervaring nu beschikbaar wilden stellen aan een breed publiek. Allemaal gedreven, toegankelijk en in voor een geintje.

Daarnaast verdiepte ik me in het oplossen van communicatieproblemen, omdat die vaak ten grondslag liggen aan conflicten en scheidingen. Hierdoor ontstond mijn programma relatieherstel.

Ik sta als gespecialiseerd Familie-en Scheidingsmediator geregistreerd bij het door de Rechtspraak erkende kwaliteitsregister  MfN. Dit is een beschermde titel. Ook ben ik lid van de Nederlandse beroepsvereniging voor professionals in mediation. 

Ik kan jullie helpen als;